11-06-2013
...

Mmm, zomaar gelukt!

 

03-06-2013
Wauw!

Kijk die Tijs en Tibbs nu eens, wat een mooie honden zijn die broers van Tender aan het worden. Leuk zeg!
Nu vind ik ze toch ook best op hun vader gaan lijken hoor...

TijsTibbs

 

03-06-2013
Mijn kleine grote meid...

...slaagde vandaag, samen met mij, voor haar Vervolg1 cursus. Een prima cijferlijst hoor. Het is een slimme tante die, nog voordat ik het doorheb, al lang begrijpt wat ik van haar wil. Typisch een kooiker!
Tender is een prachtig teefje aan het worden. Een stabiele hond die met alle rassen om kan gaan. Haar dagelijkste wandeling met haar vader Chris en de baas werpen zijn vruchten af. Soms doet Chris lelijk naar honden waarmee hij geen klik heeft maar daar trekt zij zich niets van aan. Of ze denkt, "kerels ook"!.
Nee, ik ben zeer trots op haar en ontzettend blij dat ze zo goed binnen ons gezin past. Het is echt mijn meisje geworden...

Maar een paar weken na elkaar...


Is het geen knappe dame aan het worden?

 

30-05-2013
Tevreden hondjes

Hoewel ik nog niet blind vertrouw op die belhamels vinden ze het heerlijk om mee te gaan varen. Ik zal niet zeggen dat ze nooit overboord springen wanneer ze een eend zien. En daarom hebben ze hun reddingsvestjes aan en zijn ze vast aan een lijn.En bij het aanmeren van de boot ben ik niet nodig want Merel kan dat heel goed samen met haar vader :-) 

11-03-2013
Een mooi nestje!

We zijn zaterdag naar de nestkeuring geweest. Het eerste nest van Chris is daar gekeurd. Samen met Roza en hun 6 kinderen stonden ze daar in de ring. We kregen een prima verslag mee en ik was bijzonder blij dat alle baasjes aanwezig waren met hun honden. Top!


Foto gemaakt door Wiebe

En omdat we Tender opgegeven hadden voor de Regionale keuring vond ik dat Chris dit keer mee mocht lopen in de dekreuen parade. Deze keer aan de zijde van zijn grote vriend, baasje Michel. (waar ik dus onwijs trots op ben!)Dochter Tender kreeg na haar keuring een prima verslag. Ze heeft goed aandacht voor me maar mag voor wat betreft het staan nog wel wat oefenen met me. En dat gaan we de komdende tijd ook doen want binnenkort start de Vervolgcursus.Zusje Tilou liet zich samen met haar vrouwtje Sylvia van haar beste kant zien.
Wat een mooi kind!Broertjes Tijs en Tibbs waren ook van de partij en hebben net als hun zusjes geweldig hun best gedaan!
Knap staaltje werk Nel en Minke ;-)Foto's gemaakt door Daniëlle

 

01-02-2013
Dubbel feest!

Tender is vandaag precies 6 maanden oud. Reden voor een foto...maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Zij kent het commando "staan" nog niet zo goed. Wél kent ze een aantal andere commando's en juist vandaag mochten we dat samen tonen tijdens ons examen bij de hondenschool. En ja hoor, we zijn geslaagd voor onze basistraining!!! De trainer zei tijdens de uitreiking dat Tender een slimme tante is die mij nog vaker een spiegel voor zal houden in de toekomst. En dat zij mij veel over mijzelf zal leren. Dat klinkt bekend want haar vader gaf mij al vaker een kijkje aan de binnenkant van mijn hart en daarom zijn we zo ver gekomen. Ik heb er veel plezier in gekregen en we gaan daarom ook verder met de vervolg 1 cursus. Tweede poging


Toch even omkijken, die boef!


Haar cerificaat :-)


En de cijferlijst...

18-01-2013
Lieve Tibbs...

Kijk nou, na een flinke wandeling is het tijd voor een dutje...

 

15-01-2013
Broer en zus heel ver weg in de sneeuw...

Dit zijn Nimbus en zijn zusje Flora. Twee telgen van Roxy en Chris.


15-01-2013
Een paar foto's van mijn kanjers...

Met onze twee prachtige honden gaat het goed!
Tender begint steeds meer haar plekje te vinden hier en we leren haar goed kennen. Ik volg momenteel de basiscursus gehoorzaamheid met haar en ze doet het prima. Ze is leergierig genoeg! Vandaag lag er voor de tweede keer in haar korte levendje sneeuw in de tuin. Tijd om de camera weer te pakken.15-01-2013
Een nieuw jaar is al lang begonnen.....

Ik hoop vurig dat mijn wensen, en dat zijn er écht niet veel hoor, uit zullen komen. Want als dat zo is dan kan ik de hele wereld straks weer aan, nu is dat soms wat zwaar....
En voor alle mensen die mij lief zijn en andersom wens ik alle goeds toe voor dit jaar en de jaren daarna, leef het leven en geniet ervan!!!

Mijn lieve gezin, mijn fantastische man en kinderen en ook mijn twee heerlijke honden zorgen er dagelijks voor dat ik dankbaar ben voor wat ik van ze krijg en wat we samen, als gezin beleven.
Mijn hart gaat uit naar de vader van Max die momenteel de strijd der titanen aan het voeren is, de strijd van zijn leven. Ik heb er vertrouwen in dat hij die strijd gaat winnen en dat mijn zoon en wij nog heel veel jaren van- en met hem kunnen genieten van alle mooie dingen die ons nog te wachten staan.